Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék

2018-09-21

A nyár a fesztiválok időszaka volt, a fesztiválok pedig általában a nyár legjobb élményei közé tartoznak. A bulizás azonban a nyár végével sem szakad meg, és nem csak a nyaralás alatt találkozhatunk előnytelen higiéniai körülményekkel. A füstös romkocsmák vagy a zsúfolásig telt szórakozóhelyek insta story-gyanús mellékhelyiségeinek olykor ugyancsak kétes higiéniai körülményei a lányok számára a menstruáció ideje alatt különösen kényelmetlen lehet. A megfelelő higiéniai termékek választásával azonban azokon a bizonyos pirosbetűs napokon sem kell visszafogni magunkat, kényelmesen és korlátok nélkül élvezhetjük a bulit.

A maximális higiéniát és kényelmet szem előtt tartva a Tampax bevezette a Compak Pearl tamponját, amely lehetővé teszi, hogy a körülményektől függetlenül szabadon és korlátok nélkül élvezzük a kikapcsolódást, minden évszakban. Beépített applikátorának köszönhetően könnyű és higiénikus használatot biztosít, mivel ilyenkor a kezünk nem érintkezik közvetlenül az érzékeny bőrfelülettel, és így nem vagyunk kitéve a bakteriális fertőzés veszélyeinek, így  minden körülmények között kényelmes, diszkrét védelmet nyújt.

A Tampax bármelyik évszakban tökéletes választás lehet, még azok számára is, akik korábban soha nem használtak tamponokat. Egy buli például jó alkalom arra, hogy ők is kipróbálják és élvezzék előnyeiket: leginkább a kényelmet és a higiéniát.Címkék: tampax


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás