Randizz a férjeddel: egyszerűbb, mint a válás

2017-10-26

Szerda este van a szülői értekezlet? Akkor sajnos nem tudunk jönni. Szerda este a romantikus este.

Persze, nehéz megszervezni. Hogy a gyerekre is vigyázzon valaki, hogy tiszta ruhád is legyen, hogy úgy érezzétek mind a ketten, hogy egy kis láblógatás és romantika belefér.

De ha arra vártok, hogy beleférjen, akkor sosem fog összejönni. Akkor észrevétlenül elromlik a házasságotok. És akkor a válás minden macerájára kell majd időt szakítani - és hidd el, az nehezebb!

Ugyanakkor ez csak döntés kérdése. Ha elhatározzátok, hogy a szerda este randi este, akkor másra nem lesz idő. Mert olyan soha nem lesz, hogy nem kellene még egy kicsit dolgozni, vagy valamelyik gyereket épp elvinni valahova, vagy.. de most nincs idő még egy mosást beindítani, mert randi este van.

És ez fontos. A házasságod szempontjából.

Van ez a pasi, akivel 15 éve jöttél össze. Fiatalok voltatok, olyasmit csináltatok, hogy egy megpakolt hátizsákkal nekivágtatok egy utazásnak, este kiültetek a természetbe egy üveg borral, és mindenféléről beszélgettetek. Az álmaitokról.

Aztán gyerekeitek születtek, akik felelősséggel járnak, kiadásaitok lettek, amelyeket fedezni kell - és ez bizony sok idővel jár.

Ha szerencséd van, nagyon jól kijöttök egymással, de könnyű belesimulni a funkcionalitásba. Amikor reggel csak arról beszéltek, hogy ki melyik gyereket viszi, este pedig arról, hogy vettél-e kenyeret. Vannak közös programjaitok: a gyerekek meccsei, a gyerekek barátainak szülinapi bulijai.. de ezek nem randik.

A randi arról szól, hogy csak te vagy és ő, és egymásra figyeltek. Azzal az emberrel, akivel létrehoztál egy családot, akit választottál.

A szerda esti randik csak a tieitek. Lesznek új kis titkaitok. Hogy melyik étterem a kedvencetek, és hol hülye a pincér. Hogy belógtatok valami elkerített részre, mert szép a kilátás.

Ne hagyd, hogy a feladatok eltereljék a figyelmed a házasságodról, mondván, hogy egy huszadik elintéznivaló fontosabb, mint a romaniktus közös percek. Nem fontosabb.

Forrás: ScaryMommyCímkék: magánélet házasság férj kapcsolat randi


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás