Próbáltál már edzős appot használni?

2017-08-16

Nincs is jobb érzés, mint délután 2-3-kor ránézni az órára, és megállapítani, hogy a napi edzésen már túlvagy. Ez azt jelenti, hogy van egy szabad délutánod! Nem megnyomni a szundi gombot reggelente viszont nem egyszerű.

Sportkártya
hirdetés

Pedig minden szempontból jó ötlet a reggeli edzés, jót tesz az emésztésednek is, aminek a segítségével egész nap több kalóriát égetsz.

Hogyan érd el, hogy képes legyél rávenni magad reggel, hogy kikelj az ágyból? Ebben segít az audio edzés.

1. Motivációt szerzel - még reggel 7-kor is

Ha van egy appod az edzésre, ő átveszi tőled a döntéseket, és segít motiválni is magad. Megállíthatod, újrajátszhatod bármikor, és lelkesít, ami egyedül nem mindig megy.

2. Nem neked kell dönteni

Nem kell eldöntened, melyik gépeket használd, mely izmokon is kell most dolgoznod. Sőt, még zenét sem kell választanod.

Az app segítségével előre megtervezheted a heti edzéstervedet, amihez zene is tartozik, és neked már csak tartani kell magad a tervhez.

3. Bármikor és bárhol edzhetsz

Fizettél már be egy órára, ahova tíz perccel később érkeztél, és már nem engedtek be? Az edzős app-al ez többé nem jelent problémát, hiszen akkor indítod el, amikor akarod.

Ráadásul bárhol csinálhatod, nem kell "oda"érned valahova, hiszen az edződ a telefonodban van.

4. Több opciód van

Ha eredetileg azt tervezted, hogy futni mész, de most mégis inkább az edzőtermet választanád, nem kell átszervezned a dolgokat. Csak kiválasztasz egy másik órát, és máris kezdheted.

Sok mindent kipróbálhatsz, hiszen nem nyom a felelősség, hogy befizess-e egy órára, amiről lehet, hogy hamar kiderül, hogy nem is a te sportod.

5. Valóban lesz edződ

Szuper edzők tartják az órákat, amelyek az app-okban szerepelnek, így biztosan hozzáértő oktatód lesz, aki motivál is.

Érdemes tehát kipróbálni tehát egy audio edzéses appot, még az is lehet, hogy izgatottan fogod várni a reggeli edzéseket.

Forrás: mindbodygreenCímkék: edzés app


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás