Öt nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

2017-10-18

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akarta meglepni párját egy századik ugyanolyan tárggyal és olyan holmit se szeretett volna venni amit nem lehet megfelelően kihasználni. Azonban vannak olyan alap darabok, amik kihagyhatatlanok egy férfi ruhatárából, hiszen azon kívül, hogy divatosak, időtálló stílusuknak köszönhetően soha nem mennek ki a divatból. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan ajándék ötletet, amit minden férfi szívesen viselne.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel olyan ruházatot, ami elegáns és egy klasszikus nyakkendő vagy egy stílusos csokornyakkendő remek kiegészítő hozzá. Azonban manapság a reneszánszát elő csokornyakkendő számos hétköznapibb öltözettel is nagyszerűen passzol. Az Interneten böngészve találtunk rá a Trendhim nevezetű, online áruházra, ahol számos különböző stílusú kiegészítő közül válogathatunk, hiszen az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen a színesebb, egyedibb darabokig minden fajta megtalálható.

Fülbevaló

Manapság egyre több férfi kezdett el újra fülbevalót viselni, hiszen azon kívül, hogy minden darab divatos nagy mértékben egyediséget ad viselőjének. A webshop kínálata között rengeteg egyedi darabot találunk, hiszen a felcsiptethetős termékeken kívül rengeteg mágneses darabot it tudunk vásárolni. Minden megrendelt terméket ingyenesen szállítanak ki a csomag méretétől és árától függetlenül, ezen kívül pedig bármiféle probléma esetén egy egész év pénzvisszafizetési garanciát is biztosít a cég az összes vásárlójának.

Karkötő

A fülbevalókon kívül legnépszerűbb termékek a karkötők a férfiak körében, hiszen nemcsak, hogy szépek és divatosak, azonban rengeteg darab hasznos tulajdonságokkal is rendelkezik, amiket nap mint nap ki lehet használni. A két ilyen darab a masszív paracordból fonott karkötő és a hajó zsinorból készített darab. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit kevesen tudnak, hogy rengeteg országban általános kötélzetként is alkalmazzák, hiszen nemcsak, hogy 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár három méter is lehet. Egy paracord karkötőt számtalan mindennapi tevékenységre fel lehet használni, hiszen a kutya póráztól kezdve egészen a függőágyig bármit meg lehet belőle csinálni.

Nadrágtartó

A nadrágtartó más néven hózentróger már több évtizede a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt években nagy mértékben vesztett népszerűségéből a kiegészítő, hiszen manapság már a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben, az egyszerűbb használat miatt.
Az angolszász kultúrákban rengeteg férfi visel nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

Sapka

Az őszi idő bekövetkeztével egyre többször fontos sapkát viselni, hiszen nemcsak a megfázást, azonban az esetleges hajhullást is megelőzzük vele.
Manapság újra divatba jött a férfi kalapok viselete, hiszen nemcsak, hogy divatos és klasszikus azonban rengeteg alkalomkor lehet viselni, legyen az egy őszi szabadtéri koncert vagy egy séta az erdőben. A különleges kalapokon kívül rengeteg egyszerűbb, pamutból készült sapkát is megtalálunk a választék között, ezen kívül a fiatalok által kedvelt baseball sapka is megtalálható a kínálatban.Címkék: férfi ajándék


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás