Lenor Unstoppables illatgyöngy tesztelése

2018-11-06

Mióta intenzíven sportolok, a technikai ruhák mosása fontos szerepet kap a mindennapokban. Heti 5x futok, így edzés után szeretem mielőbb kimosni, hogy ne érezzem azt a kellemetlen szagot, amit biztosan te is ismersz, ha rendszeresen sportolsz. Ha mégsem, biztosan futott már el melletted erőteljesen verejtékező futó és nem éppen jóleső illatfelhőt hagyott maga után. De az edzőtermekben is sokszor éreztem már hasonlót.

A technikai edzőruhák amellett, hogy meglehetősen drágák, még az ápolásukra is külön figyelmet kell szentelni. Érdemes minél hamarabb kimosni, hogy az izzadtság lebontásáért felelős baktériumok ne szaporodjanak el. Ez okozza ugyanis azt az orrfacsaró, kellemetlen szagot. Fontos: az edzőruhákat ne mossuk össze más egyéb ruhával, így könnyebb megakadályozni a baktériumok szaporodását!

A Lenor Unstoppables illatgyöngyöket nemrég kezdtem el használni. Ami miatt felkeltette az érdeklődésem, hogy bármilyen szövetre alkalmazhatóak, beleértve a sportruházatot is, nem kell aggódni a ruha épségéért. Összetételüknek köszönhetően tökéletesen alkalmasak az erősebben igénybe vett, gyakori mosást igénylő sportruhák mosására is. Az új, továbbfejlesztett illatgyöngyök könnyebb formulája lehetővé teszi a gyorsabb feloldódást a vízben, így még intenzívebb illatot és non-stop frissességet kölcsönöz a ruháknak edzés előtt és után is.A használata nagyon egyszerű: a szokásos módon bekészíted a mosószert és az öblítőt. A gyöngyöket a mosógép dobjának aljába kell helyezni, majd erre jöhet rá a szennyes ruha. A mennyiséget te döntöd el, kísérletezd ki, mekkora adag kell ahhoz, hogy számodra a legintenzívebb illatúak legyenek a ruhák. Tényleg csak pár másodperc az egész, viszont megéri, mert utána elképesztően friss illat árad a ruhákból. Pár hét eltelte után, a szekrényben tárolt ruhákra is igaz, megőrzi az aromáját. És ami a legfontosabb, az edzés egész ideje alatt szuper illatod lesz – ez pedig növeli jókedvedet és motivációdat a kemény munka során.

A Lenor Unstoppables illatgyöngyök többféle illatvariánsban kaphatóak. Hozzám a „Fresh” elnevezésű áll a legközelebb légies, friss, tiszta illatával. A boltok polcain a legújabb „Spring” illatkompozíciót is megtalálod, én biztosan ki fogom próbálni.
#LenorUnstoppables #iamUnstoppable #reklámCímkék: higiénia mosás


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás