Kipróbáltuk az új Braunt

2018-10-30

Bemutatkozik az új prémium Braun FaceSpa Pro, a világ első számú többfunkciós epiláló, tisztító és tonizáló készüléke.

Légy #BraunBeauty, bármikor, bárhol a Braun legújabb technológiájával.

A modern életvitel igénybe vesz, legyen szó karrierről, hobbiról, szociális életről vagy családi kötelezettségekről – a lista végtelen! A női életvitel sosem volt ennyire elfoglalt, és sokszor nem fér bele a napirendbe a szépségszalon meglátogatása. A Braun tudja, hogy az élet nem mindig igazodik a 9-től 5-ig beosztáshoz, ezért az okos eszközei úgy lettek kifejlesztve, hogy mindig szépségre-készek legyenek, amikor te is. Bemutatkozik az ÚJ Braun FaceSpa Pro, a világ első számú többfunkciós okoskészüléke, amely epilál, tisztít és tonizál a szalonminőségű szépség otthoni eléréséhez. A Braun három az egyben, cserélhető fejű, kétsebességes készüléke, új szintre emeli a szépségápolási rutint. A Braun FaceSpa Pro ugyanazzal a szőrtelenítő fejjel és tisztító kefékkel, új ergonomikus MicroVibration fej annak érdekében, hogy kiszolgálja az új bőrápolási elvárásokat.A japán bőrápolási szokások ihletéséből született, nem nedvszívó hatású mikrovibrációs fém applikátorfej mikrovibrációkat kelt a bőrön, azaz finoman érinti a bőrt, így az jobban beissza a rá felvitt krémet vagy szérumot, könnyedséget visz a napi rutinba. A dörzsölés sokszor irritálja a bőrt, ezzel kiszáradást és ráncosodást okozhat. A szelíd technikával működő fémfej hatékonyabb a kézzel történő felvitelnél, mivel a krémeket és a szérumokat egyenletesen oszlatja el a bőrön, így nem vész kárba az értékes krém.

A mikrovibrációs applikátorfej rendkívül finom, nagy sebességű, pulzáló mozgást végez, másodpercenként 25-ször ér a bőrhöz. A finom, hűsítő hatású fémanyagból készült termék prémium minőségű, ergonomikus dizájnjának köszönhetően követi az arc vonalait, így használata teljességgel zökkenőmentes. Lehetőség van a gyors és a lassú szabályzásra és a hűsító hatás pedig kikapcsolt állapotban is működik. Az eredmények gyors eléréséért használd a fém applikátorfejet azokon a területeken, ahol a bőröd hűsíteni szeretnéd, mert a készülék használat közben felmelegszik.

A Braun FaceSpa Pro arcepilátor és a tisztítókefe három az egyben rendszere által könnyedén megszabadulhatsz az arcszőrzettől és megtapasztalhatod a mély pórustisztítást. A Braun epilátorfeje akár a négyszer rövidebb szőrszálakat is eltávolítja, mint a gyanta, a kezdeti szőrszálakat is precízen eltávolítja, miközben biztos és kényelmes eplilálást biztosít. A Braun tisztítókeféje finom rezgésével hatszor hatékonyabban tisztítja a bőr pórusait, mint a kézi tisztítás. Smink, krémek és olajok eltávolítására is alkalmas.  

Intelligens időzítő
A Braun tölthető FaceSpa Pro okos készülék tökéletes teljesítményt biztosít az intelligens időzítővel, amely jelzi, hogy mikor ajánlott váltanod a kezelt területek között. A gyengéd impulzus minden másodpercben vezet téged, hogy minden a kezelendő területet elérj az arcodon. A Braun prémium FaceSpa Pro készüléke nélkülözhetetlen eleme a szépségápolási rutinnak. A Braunnal nem kell többé kompromisszumot kötnöd, a nyüzsgő életmódba nem kell időt szorítanod a szépségszalonnak. Most mindig Braun-szépségű lehetsz, bárhol, bármikor.Címkék: szépségápolás epilátor braun


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás