Kerekeken guruló anyaság

Nyári Fruzsina - Babakocsival a világ körül

2016-11-02

Szerző: Kőváry Anett

Nyári Fruzsina energiája nemcsak családjára, hanem egy teljes közösségre is átragadt. Kétgyermekes anyukaként anyukák tucatjait motiválja non profit mozgalma segítségével. Fruzsi már a terhessége alatt tudatosan készült a szülés utáni időszakra, ezért választott futó babakocsit, ami végül nemcsak segített neki újra formába jönni, hanem elindította egy új életmód felé.

 

Sportkártya
hirdetés

 

“Két kisfiú anyukája vagyok, babakocsival futok velük. A férjemmel együtt, alapból mindketten sportosak voltunk, ezért már a nagyobbik gyerekünk születése előtt eldöntöttük, hogy futó babakocsit veszünk. Eleinte apa-fia programnak indult, amibe én a hozzátáplálás megkezdésekor, Olivér 6 hónapos korában csatlakoztam be. Akkor érezte a szervezetem, hogy itt az idő! Mostanra családi sport lett belőle, hol a férjem fut Olivérrel, hol én. Nagyon szeretjük mindannyian ezt a mozgásformát. 

 

Versenyekre is járunk, sőt, mivel igazi szerelem ez nekünk, gondoltunk egyet, és úgy döntöttük: elmondjuk mindenkinek, akinek csak tudjuk, hogy nem kell a lakásban szomorkodni és lemondani a sportról szülés után. Elindítottuk a Fuss babakocsival! non profit mozgalmat. Sportos családokat fogunk össze és segítünk országosan. A közösségünk szépen növekszik, együtt versenyzünk, mami kimenőket, gyerekekkel közös programokat szervezünk.   

 

Heti két-három alkalommal futunk együtt. Azért is futunk babakocsival, mert nem nagyon van segítségünk, nagymamák messze laknak, így ha sportolni akarunk, akkor gyerekkel megyünk. Nem kell dadus. Olivér közben jókat alszik, levegőzik, dumálgat.

 

Az egészséges táplálkozás nálam azt jelenti, hogy igyekszem nagyon kevés cukrot fogyasztani, teljes kiőrlésű pékárukat, és sok zöldséget, gyümölcsöt eszem. Dietetikus segít most abban, hogy mindent a megfelelő időben egyek, mert ezzel kapcsolatban elég tájékozatlan voltam és össze-vissza ettem.”

 


Nyáriék igazi sportos - a kép elkészülte óta négyfős - család

 Címkék: babakocsi futás sikersztori fuss babakocsival mozgalom nonprofit


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás