Életcélunk elérése - Az örök igazság megértése

2018-01-05

Szerző: Fekete Eszter

Az év vége felé közeledve, mindannyian számot vetünk arról, mi is történt velünk, mi az, amit jól csináltunk, és mi az, amiben fejlődni szeretnénk. Jönnek a nagy fogadalmak, próbáljuk behozni az elvesztegetett időt, ha lehet, minél gyorsabban és hatékonyabban. A megoldás többnyire nagyon közel van hozzánk.

„Amikor azt tanuljuk, hogy könnyebb egy bálterem közönségét meghódítani, mint egyetlen személyt egy életen át meghódítva tartani, vegyük észre, hogy az a legnehezebben meghódítható egyetlen - akinek a társasága mindig kellemes kell, hogy legyen nekünk - nagyon közel van hozzánk, mert az saját magunk vagyunk. Amikor saját magunkat már sikerül állandóan meghódítva tartani, a következő egyet már sokkal könnyebb lesz. De az előző nélkül szinte lehetetlen!

Nagyon fontos, hogy szívesen nézzél szembe a tükörképeddel. Lásd meg azt a belső szépséget, amely benned is megvan, s amely a külsődet is átragyogja!

Emberi lényként hatalmat kaptál minden látható anyag felett. A tested is látható anyag. Tőled függ, hogyan alakítod! /Etka Anyó/

A következő év fogadalmai közé ajánlom beiktatni:
• az „Én” időt, amikor csak magaddal foglalkozol.
• Ha sportolsz vagy jógázol, mindig figyelj minden mozdulatodra!
• Ha már megtanultál odafigyelni önmagadra, észreveszed a tested jelzéseit és törekszel a természetes, minőségi mozgásra, akkor válsz tudatos jógázóvá. Így tudod minden törekvésedet hatékonyan megvalósítani.
• Ha már megtanultál odafigyelni önmagadra, akkor leszel képes odafigyelni igazán másokra is.

Sok sikert kívánok!

Az óráimat Szadán hétfőn reggel 9-től és szerdán este 18 órától látogathatod a Faluházban. Gödöllőn, csütörtökön 18 órától a Patak téren, a Szolgáltatóház emeletén.
https://www.facebook.com/esztermozgas/
http://mozgas-neked.webnode.hu/

Fekete Eszter
Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer oktatója
NMPT instruktor



Címkék: jóga újév


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás