Elektrosokkal a nasi ellen?!

Kütyümekka haladóknak

2016-09-28

Szerző: Kovács Móni

Ha most ismerkedsz a sportokkal, még nem valószínű, hogy eszedbe jutott nagyobb összegeket invesztálni a kiegészítőkbe, de ha már vérprofi vagy, szükséged lehet néhány igazi, megbízható jó barátra, akik elkísérnek minden edzésre, és segítenek a fittségedért vívott harcban.  Ha pedig mégis úgy gondolod, hogy a kezdetekben motivációt jelenthet valamelyik kütyü, ne habozz, rendeld meg magadnak!

 

FITBIT

Alvás és aktivitásmérő. Mutatja a pulzust, az elégetett kalóriát, rendelkezik lépésszámlálóval, beépített GPS-szel rögzíti a futásod útvonalát, amit később megnézhetsz a számítógépeden. Méri a fittségi szintedet, és még a pántot  is cserélgetheted rajta a ruhatáradnak és az alkalomnak megfelelően – egyszerűen mindent tud! Állítsd be magadnak a napi célt, és indulhat a kihívás! Ha mindez nem lenne elég, megmutatja azt is, hogy éjjel mennyit, és milyen mélyen alszol. Töltsd le az applikációt az okostelefonodra vagy a tabletre, és a két kütyü automatikusan szinkronizálja az adataidat. Pontos képet kaphatsz az egész napos aktivitásodról. Én már kattintok is a rendelés gombra! 

 


FitBit az információmániásoknak

 

 

PAVLOK KARKÖTŐ - MAZOCHISTÁK ELŐNYBEN

Szereted, ha sokkolnak? No de szó szerint! Ez a karkötő nem lacafacázik! Ha „bűnt” követsz el – kimarad egy edzés, vagy netán rágyújtasz egy cigire, elektromos sokkal „jutalmaz”.  Jól hangzik, nem igaz? Ami még jobb, hogy beállíthatsz hozzá egy kontrolláló személyt is, aki, ha rajtakap, hogy már megint csokit majszolsz, vagy a tévét bámulod a könyvolvasás helyett, megnyom egy gombot, és máris jön az áramütés. Kegyetlenül hangzik, de ha ez hiányzik ahhoz, hogy rávedd magad az edzésre…  Mellesleg szintén méri az elégetett kalóriát, de a fentiek után ez még számít? Jól gondold meg kit választasz megfigyelőnek! Mi szóltunk!

Sokkoló maximalistáknak
 
 

JABRA SPORT PACE HEADSET

Sportolás közben szinte kivétel nélkül szeretünk zenét hallgatni. Kiváló motivációt biztosít számunkra. És kit nem hívtak még az edzés közepén? Mennyivel egyszerűbb lenne, csak annyit mondani „Halló?” ahelyett, hogy abbahagyjuk a biciklizést, előhalásszuk a telefonunkat, és megpróbáljuk felvenni, mielőtt a másik fél megunja hogy nem válaszolunk. Eddig bármilyen headset megfelel az elvárásainknak. No de, ha azt mondjuk, hogy ez a füles még nyomon követi az edzés alatt elégetett kalóriákat is? Az applikációval együtt használva kiválóan monitorozza az aktivitásodat!


A legokosabb headset

 

 

RELIEFBAND

Ha igazán elszánt vagy, hamar elérkezhetsz abba a helyzetbe, hogy hányingert érezz az edzések alatt, vagy végén. Ez a kiegészítő ebben nyújt neked segítséget. Nem lesz szükséged több gyógyszerre, vagy arra, hogy félbeszakítsd a súlyzózást. A karkötő észrevétlenül pulzál a csuklódon, így stimulálva az idegrendszert a hányinger csökkentésére. 

Hányinger ellen csuklópánttal

 

 

GYENNO BÖGRE

A súlyvesztés egyik alappillére a megfelelő folyadékbevitel, ezt mindannyian tudjuk. De vajon eleget iszol? Használd ezt az okosbögrét, ami villogással és rezgéssel figyelmeztet, ha nem ittál elegendő mennyiségű folyadékot. Beállíthatod a meginni kívánt mennyiséget, de a bögre figyelmeztet akkor is, ha ideje elmosogatnod, vagy ha a benne lévő ital túl forró. WOW! 

Okosbögre a testért

 

 

XIAOMI MI SMART SCALE OKOSMÉRLEG

Ha azok közé tartozol, akik minden reggel és este ráállnak a mérlegre, és csakis, de csakis az ott megjelenő értéknek hisznek… Nos, akkor ezt a kütyüt neked találták ki! Lehetsz nehezebb az edzés utáni hónapban, de ez biztos azt jelenti, hogy nem fogytál? Az izom nehezebb a zsírnál, talán a zsír eltűnt, és a helyére izmot növesztettél? Nos, erre a kérdésre választ kaphatsz, ha erre a mérlegre állsz, mert a súlyod mellett mutatja a testzsír, a testizom és a testedben lévő víz arányát, valamint megtudhatod a csonttömegedet is. Nem fogsz meglepődni, ha azt mondjuk, hogy a hozzá tartozó applikációval nyomon követheted a súlyod, izmod, és egyéb adataid változását.

Mindentudó csodamérleg
 
 
 
Szerencsére bőven van választási lehetőségünk, ha olyan elektronikai bigyót keresünk, ami segítségünkre siet, ha fogyni vágyunk, vagy ha egészségesebben szeretnénk élni. A felsorolásunk korántsem teljes körű, de kiderül belőle, hogy érdemes a saját céljaidnak, igényeidnek megfelelő eszköz után kutatni, mert – bármilyen hihetetlen is – de könnyen lehet, hogy már kifejlesztették, csak nem tudsz róla!


Címkék: kütyü okosóra okos óra smart watch mérleg pohár


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás