Csináld utánuk!

5 inspiráló fitneszes insta profil

2016-10-02

Nem is nagyon kell már kimozdulni otthonról ahhoz, hogy hatékony és izgalmas gyakorlatokkal dobd fel az edzésedet. Ha inspirációra vágysz, elég időnként szétnézni az instagramon, és biztosan megtalálod, amit keresel. Megmutatjuk a mi kedvenc fitneszes instaprofilunkat.

 

 

@tanaashlee

 

 

Az amerikai fitneszkirálynő, Tana Cogan oldala, motivációs üzenetekkel, sikersztorikkal, edzésvideókkal. A személyi edzőként dolgozó Tana 13 éves korában, édesanyja révén fertőződött meg a fitneszimádattal. A jelek szerint másokra is átragasztotta a szenvedélyét, hiszen több mint 1 millió 600 ezer követője van az instagramon. 

 

@fithealthyworkouts

 

Saját testsúlyos gyakorlatok, TRX, súlyzós programok, otthon elvégezhető feladatok és természetesen egészséges ételek - ezt kínálja a fithealthyworkouts profilja. Majdnem egymillió felhasználó figyeli naponta a jobbnál jobb ötleteket, melyek között sok a reposztolás más oldalakról, így további fit profilokhoz is eljuthatsz.

 

@workoutprograms

Ha nem szereted a mellédumálást, nem érdekel a körítés, csak a kőkemény munka, akkor ezt a profilt imádni fogod. A workoutprograms komplett mini edzésterveket kínál rajzos útmutatókkal, ismétlés- és sorozatszámmal feltüntetve. A motivációs képek és a videók innen sem hiányoznak, de túlnyomórészt konkrét programokat találsz az oldalon. Amit külön imádunk, azok az anya-gyerek közös tornáját bemutató felvételek. 

 

@tmiller_fit

Theresa Miller a gyilkos fenékprogramok istennője. Olyan gömbölyű a nő hátsója, amilyet csak nagyon ritkán látni az életben, és szerencsére meg is mutatja, hogy hogyan lehet elérni a fantasztikus eredményt. 1 millió 200 ezer követőjével emellett természetesen más edzésprogramokat is megoszt. Valamint előszeretettel fotózza teste különböző részeit, amit nagyon nem bánunk, mert elég csak naponta egyszer ránézni a gyönyörű hasára és máris lelkesebben csináljuk a haspréseket.

 

@instarunners

A futás szerelmesei a mennyországban érezhetik magukat az instarunners profilt böngészve. Célba érkezések, szabadban futások, versenybeszámolók mellett minden formában igyekeznek bemutatni a futást és az azzal járó szabadságérzés szépségét. Szeretik megosztani mások képeit is, igazi közösségformáló funkciója van az oldalnak. Ha szeretnél bekerülni a válogatásukba, tageld vagy hashtageld be a profilt, és jó eséllyel megjelentetik a képedet.

 

 

 

 

 Címkék: fitnesz instagram insta profil kedvenc


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás