Braun Silk Epil 5 Senso Smart – a világ első okos epilátora

2018-09-18

Szerző: Baráth Krisztina

Nem kell ecsetelni, milyen felgyorsult világot élünk és mennyire le vagyunk terhelve. Túlszervezzük az életünket, mi anyukák pedig különösen. Saját magamon tapasztalom, ahogy elszaladnak a napok és ezzel együtt a nőiséggel és a hiúságommal kapcsolatos elvárásaim is. Sokszor érzem, hogy lejjebb kell adnom és el kell engednem néhány dolgot. Ilyen például a körömfestés, egy alapos testradírozás vagy éppen egy jó masszázs.  De előfordul, hogy a fodrászhoz való bejelentkezést is halogatom vagy éppen egy kozmetikai arckezelést. Mert egész egyszerűen vannak ennél fontosabb dolgok is.

Mindezekkel együtt hiszem, hogy minden nőben megvannak azok az alapkövetelmények magukkal szemben, amiket igyekeznek rendszeresen minden körülmények között megtartani.

Nálam az epilálás az egyik ilyen alappillér. Ráadásul egy magára adó sportos anyuka elengedhetetlen kelléke az epilátor. Mert ez a leggyorsabb módja, hogy tartósan, akár 3-4 hétig újra sima és puha legyen a lábunk minden évszakban.

Forrás: shavershop.com.au

Forrás: shavershop.com.au

Miért ajánlom?

  • Egyszerű és hatékony: mindössze fél óra alatt elvégezhető a művelet (egyénenként eltérő lehet).
  • Kényelmesen, bárhol és bármikor epilálhatsz, nem kell előre tervezni. Akár a nyaralásra is magaddal viheted.
  • Költséghatékony: egyszer kell beruházni rá. Akár 6 hónap alatt visszahozza az árát összehasonlítva azzal, ha rendszeresen szépségszalonba jársz gyantáztatni.
  • Könnyű a tisztítása. Csak át kell törölni a készüléket, ha fürdőkádban vagy zuhanyzás közben használjuk.
  • Gyakori használat esetén szinte fájdalommentes.

 

A Braun palettájából az egyik legideálisabb eszköz a Braun Silk-épil 5 Wet & Dry epilátor készülék, ami tökéletes kezdő epilálók számára.

  • A világ első okos epilátora SensoSmart™ technológiával
  • Gyengéden és egyszerűen használható, azoknak is, akik még nem próbálták az epilálást. Használata akár 4 héten át tartó sima bőrt eredményez.
  • Vezeték nélküli Wet & Dry epilátor, könnyedén használható fürdőkádban vagy a zuhany alatt.
  • Masszázsgörgők gyengéden stimulálják a bőrt, kényelmesebbé teszik az epilálást.
  • 5 kiegészítővel: masszázsgörgők, borotva fej és trimmelő feltét az érzékeny területekre, továbbá hatékonyságot növelő feltét és tasak

 

Miért ez a világ első okos epilátora?

 

Az intelligens szenzoroknak köszönhetően a készülék piros jelzést ad, ha nem megfelelő módon használják, például túl erősen nyomják az epilátort a bőrhöz, ezzel csökkentve a bőrirritációt. Sárgán jelez, ha csökken a töltöttségi szint és villog, ha 5 perc alatt lemerül. A 4x rövidebb szőrszálakat is eltávolítja, mint amire a gyanta képes. Használata bársonyosan sima bőrt eredményez. Kevesebb probléma, könnyű tisztítás, nincs szükség időpont egyeztetésre a kozmetikusnál.

Forrás: shavershop.com.au

Wet & Dry, azaz száraz és nedves környezetben is használhatod!

100%-ban vízálló, könnyedén és kényelmesen használható fürdőkádban vagy a zuhany alatt.

 

Kiegészítők:

A masszázsgörgők gyengéden stimulálják a bőrt epilálás közben, a még nagyobb kényelem érdekében.

Borotvafej és trimmelő feltét: könnyedén és biztonságosan használható az érzékeny területeken, mint a hónalj vagy a bikini vonal.

 

A készülék formája beleillik a kézbe, könnyű a fogása és nagyon egyszerű a használata. Gyors mozdulatokkal gyerekjáték az epilálás. Összehasonlítva a közel 10 éves régi készülékemmel, meglepően jól vizsgázott. Kíméletes, gyengéd a bőrhöz, nem húzza a szőrszálakat. A bőrömet sokkal puhábbnak éreztem epilálás után, mint korábban. Kábel segítségével, elektromos hálózathoz csatlakoztatva 1 óra alatt feltöltődik. Ezt követően 30 percig használható a készülék. Ez az idő bőven elég egy alapos munkához. Utána pedig nincs más hátra, mint jól érezni magunkat a bőrünkben.Címkék: epilátor


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás