Ajándékozz idén karácsonykor kulacsot!

2016-11-29

Szerző: fittanya.hu

Mindenki vágyik arra, hogy hasznos és praktikus ajándékkal tudja meglepni szeretteit. Ha van a barátnőid, rokonaid, kollégáid között valaki, akinek még nem találtad meg a tökéletes ajándékot, akkor az Equa csodálatos BPA-mentes kulacsait neked, pontosabban nekik találták ki.

 

A finoman elegánsnak…

…válassz egy igazán letisztult darabot. A “Szimpla” kollekció fehér darabja tökéletes kiegészítő lehet irodai munkához, jógázáshoz, bármilyen időtöltéshez. Aki kedveli a minimalista stílust, annak tökéletes választás ez a kulacs, aminek a dizájnját teljesen lecsupaszították és csak a leglényegesebb elemekbe öltöztették vissza. Így a figyelem kizárólag a tartalomra és a viselőjére összpontosul. 

 

 


Szimpla fehér

 

 

 

A babalelkű felnőttnek…

…a Candy legyen a fa alatt! Az Eastman Tritan műanyagból készült BPA-mentes műanyag kulacs kupakja 100 százalékos szivárgásmentes záródást biztosít, de szénsavas cuccokat nem lehet beletenni. A finom rózsaszín motívum pont annyira dobja fel a gyönyörűséges kulacsot, amennyire arra a pillecukor lelkű barátnődnek szüksége van. 

 


Cukorkás finomság

 

 

A kalandvágyónak…

…a Bottles of Joy Wild kulacs a hibátlan választás. Ha az ajándékozott szívesen kalandozik a természetben, a kirándulások, a szikla- vagy hegymászás szerelmese, vagy egyszerűen csak gyakran viszi sétálni a kutyáit, akkor mostantól biztosítsd neki ebből a szépségből a folyamatos folyadékpótlást. 


Játékos vadság kalandvágyóknak

 

A különcnek…

…a Five Times A Day-t válaszd! Az illusion Collection tagja tökéletes ajándék annak, aki szereti a kihívásokat és a kirakóst. A kulacs megalkotásakor különleges figyelmet szenteltek az egészség, a hidratáltság és a víz fontosságának. A kulacson egy fontos üzenetet rejtettek el, melyet kis odafigyeléssel és képzeleterővel használója is látni fog.  


Do It Five Times

 

 

Az unokahúgodnak, vagy a barátnőd lányának…

…csakis a Rózsaszín szörnyes jöhet szóba. A Kis Szörnyecskés kulacsot kifejezetten a fiatalabbakra gondolva alkotta meg az Equa. Nemcsak a vidám grafikája, hanem 400 ml-es űrtartalma is alkalmazkodik az ifjú generáció képviselőinek szokásaihoz. A látszólag édes kis környezettudatos rózsaszín szörnyek arra lettek kiképezve, hogy megbüntessenek mindenkit, aki nem szelektíven gyűjti a hulladékot vagy nem iszik elég folyadékot annak érdekében, hogy egészséges maradjon.


Szigorú szörnyecskék

 Címkék: kulacs tipp ajándék equa


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás