9 alkalom, amikor a férjed teszteli a házastársi fogadalmad erősségét

2017-09-25

Sok évnyi együttélés után a férjed iránt táplált érzések kettősek lesznek: egyrészt ott a "meghalnék nélküled", ugyanakkor elkerülhetetlen a "megőrülök, ha ezt nem hagyod abba" is.

Sportkártya
hirdetés

Vannak dolgok, és nem mondjuk, hogy ezek a férj hibái, mégis ő követi el őket, amikkel igazán teszteli a türelmed.

1. Horkol, és erre csak te ébredsz fel

Nem elég, hogy van egy gyereked, aki mellett az első években semmit nem alszol. Ha ő már átalussza az éjszakát, akkor ott van neked a kedves urad, hogy hangos horkolással felébresszen. Lökdösöd, bökdösöd, próbálod elérni, hogy felébredjen, vagy legalább hagyja abba, se semmi nem használ. Reggel pedig le fogja tagadni az egészet! Persze nem tehet róla, mégis, lesznek olyan éjszakák a házasságotokban, amikor legszívesebben megfojtanád a párnával.

2. Olyan hangosan tüsszent, hogy felébreszti a babát

Éppen sikerült elaltatni a gyereket, lábujjhegyen osonsz ki a szobából, a nappaliig levegőt sem mersz venni, és mikor belépsz, meglátod a férjed arcát. Azt az arcot, amit akkor vág az ember, amikor tüsszenteni fog. Nem lehet megakadályozni. És tudod, hogy hangos lesz.
A baba persze felébred, és te kezdheted előlről az altatást. Legszívesebben kiabálnál a férjeddel, de persze nem teszed, hiszen mégsem veszekedhetsz vele azért, mert természetes testfunkciókat produkál.

3. Rábeszél, hogy tegyetek be egy filmet, pedig te fáradt vagy, ő tíz perc után elalszik rajta

Kezdjétek el nézni, olyan izgalmas lesz, elmúlik a fáradtságod. Jó, hagyod magad rábeszélni. A film tényleg izgalmas, de a fáradtságod nem múlik el. Bezzeg a kedves férj tíz perc után már bebólint. Te pedig ülsz a tévé előtt, és nem tudod eldönteni, hogy leállítsd a filmet, vagy most már nézd végig tényleg.

4. Tiszta hülye az álmodban

Valami kellemeset álmodsz, amikor egyszercsak meglátod a férjed a sarkon egy másik nővel. Ott fogdossa és fűzi. Hogy csinálhatja? Aztán rájössz, hogy ez csak egy álom. Ezzel együtt a reggel felében hűvös és elutasító vagy vele, ami tiszta őrültség, hiszen szó szerint nem csinált semmi rosszat.

5. Beteg lesz

De most komolyan, benáthásodik, és biztos, hogy a legrosszabbkor. Például mikor hetek óta terveztétek a barátnőiddel, hogy csajos estét tartotok, és a férj vigyáz a gyerekre. Rá persze nem lehet bízni a gyereket, ha már kettőt köhögött, úgyhogy a csajos este lefújva.

6. Elmondja az őszinte véleményét, ha arra kéred

Vettél valami nagyon cuki dolgot, hazaviszed, és megkérdezed róla a férjed véleményét. És az arcára van írva. Pedig ha lelkes vagy, akkor hazudnia kellene, igaz? Természetesen nem. Mégis, néha milyen jól esne!

7. Később jön haza, mint ígérte

Nehéz napod volt, és számolod a perceket az időpontig, amikor ígérte, hogy megjön. Aztán telefonál, hogy két órával később érkezik. Te pedig szét tudnál robbanni. Persze tudod, hogy a munkahelyén nem szórakozásból marad, és nyilván neki rosszabb a túlóra, mint neked. De mégis. Olyan érzéketlen a főnöke a lelki világoddal kapcsolatban!

8. Nem pontosan úgy csinálja a dolgokat, ahogy te

Összehajtogattad a ruhákat, élükre állítva és szépen, a férjed pedig felajánlja, hogy beviszi a gardróbba őket. Először örülsz, hogy milyen tökéletes partnered van, egy igazi társ, aki otthon is segít. Aztán meglátod, hogy nem azokba a fiókokba tette a ruhaneműket, amelyikbe te szántad! Őrjöngeni tudnál, amiért nem tudja megcsinálni norm.. úgy, ahogy te csinálnád. Hát, igen.

9. Te szét vagy esve, ő meg egyre vonzóbb

Percenként öregszel. Nem, másodpercenként! A melled egyre jobban lóg, és egyre több apró ránc jelenik meg az arcodon. Ezzel szemben a férjed? Mint a jó bor, egyre szexibb a korral!
Amikor eldöntitek, hogy egy hétig egészségesebben esztek, semmi édesség, te hízól fél kilót, ő pedig fogy 2-t. Ezért már megint nem lehet vele veszekedni, így született, de akkor is igazságtalan!

Forrás: scarymommy.comCímkék: házasság férj vicces


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás